U bent hier: home > HVAC installateur Kortenaken

HVAC installateur Kortenaken

Bent u op zoek naar een HVAC installateur in Kortenaken voor verwarming of hernieuwbare energie? Dan bent u bij BSM Technieken aan het juiste adres voor het plaatsen, herstellen en onderhouden van alle soorten installaties:

HVAC installateur Kortenaken

HVAC bedrijf BSM Technieken is dé specialist op vlak van hernieuwbare energie in regio Kortenaken maar ook voor alle andere verwarmingsinstallaties bent u bij BSM Technieken aan het juiste adres. 

U kan beroep doen op onze diensten in Kortenaken voor zowel het plaatsen van nieuwe installaties, het onderhouden en herstellen van bestaande installaties maar ook voor het vernieuwen van een bestaande installatie kan u rekenen op de professionele kennis en ervaring van BSM Technieken.

Plant u een volledig nieuwe installatie en bent u op zoek naar een bekwame loodgieter of heeft u slechts nood aan een kleine herstelling of onderhoud van uw bestaande installatie? Contacteer ons en wij komen zo snel mogelijk langs.

Specialisatie: hernieuwbare energie

Onze specialisatie is het plaatsen van kwalitatieve hernieuwbare energie installaties zoals o.a. het plaatsen van geothermische warmtepompinstallaties die ook passief kunnen koelen, het plaatsen van zonnepanelen die de nodige elektriciteit voor uw warmtepomp leveren of het plaatsen van thermische zonnepanelen die rechtsreeks zonne-energie omzetten in thermische energie of warmte.

Omdat wij in hernieuwbare energie de toekomst zien hebben wij ons gespecialiseerd door opleidingen te volgen en ervaring op te doen. Zo kunnen wij u bijstaan met correcte informatie en advies wanneer u op zoek bent naar een professionele partner voor uw project met warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers of zonnepanelen.

Onze doelgroep

Particulieren

U bent op zoek naar een loodgieter voor al uw verwarming en ventilatie in uw woning? Of bent u op zoek naar een professionele vakman voor de installatie van uw hernieuwbare energie project? Dan bent u bij BSM Technieken aan het juiste adres.

Industrie- en projectbouw

Professionele koeltechnieken nodig voor uw kantoor of op zoek naar een loodgieter voor de vernieuwing van verwarming in uw gebouw? Voor alle installaties van verwarming, ventilatie, airco, warmtepompen en andere gespecialiseerde technieken slechts één adres.

Syndicus

Loodgieterswerk voor uw mede- eigendom. Op zoek naar een bekwame vakman voor herstellingen in uw pand? BSM Technieken werkt regelmatig voor syndicussen en staat in voor zowel het herstellen als onderhouden van alle soorten installaties.

Waarom kiezen voor BSM Technieken?

  • Zelfwerkende zaakvoerders
  • Gespecialiseerd in hernieuwbare energie door bijscholing en ervaring
  • Professionele en moderne technieken
  • Steeds bereikbaar voor interventies en reparaties
  • Duidelijke afspraken en correcte prijzen
  • Snelle opvolging en uitstekende naservice
  • Wij werken zowel voor particulieren, bedrijven als syndicus
  • Problemen met uw leidingen of verwarming? Wij denken met je mee en zorgen voor een oplossing!