Verwarming Kersbeek

Centrale verwarming Kersbeek

Bent u op zoek naar een installateur voor het installeren van centrale verwarming in uw woning in regio Kersbeek? Bent u van plan uw woning in Kersbeek te voorzien van vloerverwarrming of heeft u een oude verwarmingsketel en wilt u deze laten vervangen door een nieuwe condensatieketel? Of is het tijd voor een ketelreiniging en/of schoorsteenvegen? Is uw boiler stuk of aan vervanging toe? Dringend nood aan rioleringswerken?

In regio Kersbeek bent u bij BSM Technieken aan het juiste adres voor alles wat met verwarming te maken heeft. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven in Kersbeek, we doen zowel nieuwbouw, renovatie, onderhoud als herstellingen.

Verwarming Kersbeek

Gaat u bouwen of verbouwen in Kersbeek en bent u op zoek naar een professionele vakman voor het installeren van uw verwarmingsketel met radiatoren en/of vloerverwarming? Of is uw huidige verwarmingsketel aan vervanging toe of defect?

BSM Technieken plaatst zowel verwarmingsketels op aardgas, hybride ketels of ketels op basis van alternatieve energiebronnen.

Centrale verwarming Kersbeek

Bij het installeren van centrale verwarming regio Kersbeek bekijken we samen uw situatie en zoeken we naar de beste oplossing voor uw woning en leefcomfort.

Hierbij geven we u steeds advies en bekijken we welke oplossing het beste bij u past aan de hand van uw wensen en budget.

Samen bekijken we welke oplossing het beste geschikt is voor uw woning: welk type verwarmingsketel te gebruiken, kiest u voor radiotoren of kiest u liever voor het meeste comfort met vloerverwarming of convectoren?

Welk type energiebron en wenst u bij de keuze van uw condensatieketel ook gebruik te maken van een zonneboiler? Wij plaatsen zowel ketels op aardgas, hybride ketels of ketels op basis van alternatieve energiebronnen.

Wij staan in voor het installeren, onderhouden en herstellen:

 • Verwarmingsketels
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Zonneboilers
 • Warmtepompen
 • Condensatieketels met alternatieve energiebron
 • Condensatieketel in combinatie met warmtepomp
 • Thermostatische kranen

Ketelreiniging en onderhoud

Is uw ketel toe aan een onderhoudsbeurt of moet deze gereinigd worden?

BSM Technieken is naast uw partner voor het installeren en onderhouden van uw CV ketel ook specialist in het plaatsen en reinigen van alle soorten én alle merken CV-ketels.

Ook jaarlijks onderhoud ervan behoort tot onze specialiteiten.

U kan steeds op ons reken voor alles wat met ketels te heeft: plaatsen, herstellen, reinigen en onderhouden van alle type CV ketels.

Ook voor keuringen en dichtheidsproeven van gasleidingen, onderhoud op aardgasketels en mazoutketels kan u op ons een beroep doen.

Schoorsteenvegen

Op zoek naar een ervaren schoorsteenveger voor het reinigen van uw schoorsteen? Laat uw schoorsteen jaarlijks reinigen door BSM Technieken!

Uw schoorsteen jaarlijks laten vegen is een wettelijke verplichting maar geeft uzelf ook extra zekerheid en een veilig gevoel in uw woning. Laat uw schoorsteen vegen door BSM Technieken en voorkom de vorming van roet en teer in uw schoorsteen.

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de ophoping in uw schoorsteen gereinigd wordt, hierdoor verkleind u het risico op een schouwbrand wat meestal het gevolg is van een nalatige reiniging. BSM Technieken reinigt uw schouw tot in de kleinste puntjes zodat de kans op een brand tot het minimum wordt herleid.

Boilers

Tijd voor een nieuwe boiler? Voor het installeren van alle type warmteboilers contacteer BSM Technieken!

Als installateur werken wij alleen met de beste merken en zorgen wij ervoor dat elke boiler veilig geïnstalleerd wordt. Omdat we enkel met de beste merken en meest kwalitatieve materialen werken kunnen we ook een lange levensduur garanderen.

Waarom kiezen voor BSM Technieken?

 • Zelfwerkende zaakvoerders
 • Gespecialiseerd in hernieuwbare energie door bijscholing en ervaring
 • Professionele en moderne technieken
 • Steeds bereikbaar voor interventies en reparaties
 • Duidelijke afspraken en correcte prijzen
 • Snelle opvolging en uitstekende naservice
 • Wij werken zowel voor particulieren, bedrijven als syndicus
 • Problemen? Wij denken met je mee en zorgen voor een oplossing!