Warmtepompen Peer

Installateur warmtepompen Peer

Bent u op zoek naar een aannemer of installateur voor het plaatsen van warmtepompen in Peer? Dan bent u bij BSM Technieken aan het juiste adres voor het plaatsen, herstellen en onderhouden van alle soorten warmtepomp installaties.

Milieuvriendelijke warmtepompen

Wenst u een milieuvriendelijk verwarmingssysteem in uw woning met een laag energieverbruik?

Denk dan aan warmtepompen. Een warmtepomp zorg voor een zuinige en aangename verwarming in uw woning. Installateur BSM Technieken uit Peer is gespecialiseerd in alle soorten warmtepomp installaties en heeft voor elke klant de juiste warmtepomp. Zowel voor particulieren met een woning als voor bedrijven en grote gebouwen vind BSM Technieken steeds de juiste oplossing.

Door gebruikt te maken van een warmtepomp zorgt u voor een milieuvriendelijke oplossing omdat ze het grootste deel van de warmte halen uit natuurlijke bron zoals de buitenlucht, grondwater of bodem. De keuze van de warmtepomp zal afhangen van de beschikbare energiebron en het beschikbare budget.

Alle soorten pompen

Water/water warmtepomp

Deze warmtepomp haalt haar warmte uit het grondwater. Deze warmte zal gebruikt worden voor de waterverwarming en de centrale verwarming.
Om een goede werking te kunnen garanderen, is het belangrijk dat er voldoende grondwater aanwezig is en dat het water geen contact heeft met de buitenlucht.

Lucht/water warmtepomp

Lucht is gedurende het hele jaar en voor iedereen beschikbaar. De installatie van deze warmtepomp is relatief eenvoudig en budgetvriendelijke.
Het nadeel is wel dat de lucht in de wintermaanden koud kan zijn, waardoor er een extra warmtebron moet worden voorzien die de warmtepomp zal ondersteunen.

Aarde/water warmtepomp

Deze warmtepomp haalt haar energie uit de bodem. De opgewekte warmte wordt gebruikt om het water van de verwarming op te warmen. De gemiddelde aardetemperatuur gedurende het hele jaar schommelt tussen de 8 en de 12°C.

Lucht/lucht warmtepomp

Dit systeem haalt haar warmte uit de lucht. De gegenereerde warmte wordt echter niet verbonden met de centrale verwarming, maar wel rechtstreeks aangesloten op ventilatoren in huis. Het is een heel betaalbaar systeem.

Dit type wordt vaak gebruikt als extra verwarming en kan ook ingesteld worden als airconditioning tijdens de zomermaanden.

Waarom kiezen voor BSM Technieken?

  • Zelfwerkende zaakvoerders
  • Gespecialiseerd in hernieuwbare energie door bijscholing en ervaring
  • Professionele en moderne technieken
  • Steeds bereikbaar voor interventies en reparaties
  • Duidelijke afspraken en correcte prijzen
  • Snelle opvolging en uitstekende naservice
  • Wij werken zowel voor particulieren, bedrijven als syndicus
  • Problemen? Wij denken met je mee en zorgen voor een oplossing!